Renovlies behang nieuwbouw

Renovlies behang is voor nieuwbouw de ideale keuze

Bij het inrichten van een nieuwbouwwoning komt heel wat kijken, vooral als het gaat om de perfecte wandbekleding. Renovlies behang staat bekend als een slimme en stijlvolle oplossing, die zowel praktisch als esthetisch een reeks voordelen biedt.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Wat is Renovlies Behang?

Renovlies behang, of renovatievlies, is een gladde, sterke en naadloze behangsoort. Het bestaat uit glasvezel of een mengsel van cellulose en polyester, wat het zowel duurzaam als scheurbestendig maakt. Ideaal voor strakke, egale wanden zonder structuur.

Ontdek hoe je renovlies kunt gebruiken voor gipsplaten.

De Voordelen van Renovlies Behang in Nieuwbouw

Een van de grootste voordelen van renovlies is de duurzaamheid. Het is stootvast en daardoor zeer geschikt voor huishoudens met kinderen of huisdieren.

Daarnaast is het een goed alternatief voor stucwerk, omdat het sneller en vaak goedkoper is, terwijl het toch een strak en glad resultaat levert. Bovendien is het overschilderbaar, wat betekent dat je de kleur in de toekomst eenvoudig kunt aanpassen.

Hoe Renovlies Behang Werkt

Het aanbrengen van renovlies behang is relatief eenvoudig. De muren worden eerst voorbereid, waarna het behang met een speciale lijm wordt aangebracht. 

Na het drogen kan het behang geschilderd worden in de gewenste kleur. Een professional kan dit proces vaak snel en efficiënt uitvoeren, wat tijd en moeite bespaart.

Veelvoorkomende Mythes en Misvattingen over Renovlies Behang

Er bestaan enkele misvattingen over renovlies, zoals dat het minder duurzaam zou zijn dan traditioneel stucwerk of dat het niet overschilderbaar is. Deze zijn echter ongegrond; renovlies van 150 gram is juist een zeer robuuste en veelzijdige wandbekledingsoptie.

Waarom Renovlies Behang Ideaal is voor Nieuwbouw

In nieuwbouwprojecten is de snelle en eenvoudige installatie van renovlies een groot voordeel. Daarnaast kan het de kleine scheurtjes die vaak in nieuwe gebouwen ontstaan door het zetten van het huis, goed verbergen.

Dit maakt reno vliesbehang de ideale keuze voor lange termijn schoonheid en onderhoud.

Renovlies behang is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, mooie en praktische wandbekleding voor hun nieuwbouwwoning. 

Het combineert gemak, stijl en functionaliteit, waardoor het een slimme investering is voor uw huis. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de beste prijs.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Scroll naar boven