Diensten.

Voor het plakken van renovlies bieden wij verschillende pakketten. Bij elke pakket gebruiken wij alleen hoogste kwaliteit.

Renovlies glad aanbrengen

Je kunt door ons renovlies laten aanbrengen zonder sauzen vanaf €9,99 per vierkante meter. Dit is inclusief hoogwaardig 150 gram behang van Intervos.

Aanbrengen & Sauzen

Voor een super afwerking moet je het pakket kiezen inclusief verven. Populaire kleuren om renovlies in te schilderen zijn 9016 en 90106. Dit is witte latex verf.

A+ Pakket

Dit pakket heb je nodig wanneer de muren niet behangklaar zijn. We zullen dan de muur egaal maken, machinaal schuren, behangen en verven. Hoogste afwerking!

Voorwerk Oud Behang Verwijderen

Het komt toch wel voor dat muren nog niet gereed zijn om te behangen. In sommige gevallen moeten wij eerst je behang verwijderen. Voor ons geen enkel probleem! Wij kunnen zelfs glasvezelbehang eenvoudig verwijderen.

Muren behangklaar maken

Niet alle muren die wij tegenkomen zijn egaal. Dit is ook de reden waarom altijd een ervaren stukadoor klaar hebben staan. De ondergrond moet egaal zijn!

Gegarandeerd een strak eindresultaat

Doordat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben in de bouw, durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste afwerking hebben. Buiten de materialen die wij gebruiken zijn ook onze behangers echte vakmannen.

Wil je alle nieuwbouwprojecten op de voet volgen? Volg dan het nieuws van Advies Nederland. Zij geven maandelijks een update over te verwachte projecten.

Heb je al een nieuwbouwwoning gekocht en wil je deze laten behangen met renovlies behang? Dan kun je bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Scroll naar boven